Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | "Θηλάζω αποκλειστικά, μεγαλώνει πολύ γρήγορα…"

Όλα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη για την κόρη της και τις ισορροπίες που αλλάζουν στα ζευγάρια μετά τη γέννηση ενός παιδιού.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε χθες βράδυ η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή επιχειρηματίας, στη σπάνια αυτή έξοδο μετά τη γέννηση της κόρης της, μίλησε για τη ζωή της ως μητέρα ενώ αναφέρθηκε και στις ισορροπίες που αλλάζουν ανάμεσα στα ζευγάρια μετά τον ερχομό ενός παιδιού.

Mε δάκρυα στα μάτια | Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το πανέμορφο μωρό της

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως θηλάζει αποκλειστικά τονίζοντας πως η κόρη της μεγαλώνει πολύ γρήγορα και έτσι η κάθε μέρα είναι διαφορετική.

"Με τον Ίαν έχουμε βγει άλλη μία φορά, στην πρεμιέρα της δικής του ταινίας και τώρα μετά από τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά. Κάνει baby sitting η αδελφή μου, αν συμβεί το ο,τιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω αποκλειστικά και είμαστε συνέχεια μαζί."

"Νομίζω σίγουρα πως ναι. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς ακόμα καινούργιο και διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα."

"Την είχα εγώ αυτή την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι, οπότε κάναμε κουβέντες και πριν. Προετοιμάζεσαι κάπως… Δεν πήγαμε ξαφνικά σαν να μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ μας οπότε το δουλέψαμε από πριν.", δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη σχετικά με τις ισορροπίες.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ