Follow us

Γιάννης Μπέζος | "Μου πήρε χρόνο να ακούσω την κόρη μου, την άκουσα όταν πια είχε φύγει από το σπίτι"

Ο Γιάννης Μπέζος σε μία εξομολογητική συνέντευξη για την κόρη του, Ηρώ Μπέζου.

MissBloom TEAM
Ηρώ Μπέζου NDP

Μία εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" παραχώρησε χθες, ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, Ηρώ Μπέζου, και τη σχέση που έχουν σήμερα.

Σπάνιο στιγμιότυπο | Όταν η μικρούλα Ηρώ Μπέζου εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά "Εκείνες κι εγώ" με πρωταγωνιστή των πατέρα της, Γιάννη Μπέζο

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Μπέζος παραδέχτηκε πως άργησε πολύ να ακούσει την κόρη του λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτό συνέβη αφότου εκείνη έφυγε από το σπίτι. Ο ίδιος τόνισε πως για αυτό φταίει η δουλειά του και το πόσο πολύ τον είχε απορροφήσει ενώ υπογράμμισε πως τα τελευταία χρόνια το έχει διορθώσει ενώ με την Ηρώ, έχει έρθει πια πολύ κοντά.

"Μου πήρε χρόνο να ακούσω την κόρη μου. Βέβαια, όταν ήταν πιο μικρή δεν είχα μαζί της τόσο κοντινή σχέση όσο είχα με τη Ναταλία. Αργότερα όμως, βεβαίως και την άκουσα, μου πήρε χρόνο αλλά την άκουσα. Έχουν τίμημα αυτά τα πράγματα. Την άκουσα και την ακούω."

"Ξεκίνησα να την ακούω μετά τα 18, όταν είχε φύγει από το σπίτι. Απολογήθηκα γι΄αυτό. Εγώ ευθύνομαι γι’ αυτό. Λόγω χρόνου, δεν αφοσιώθηκα πολύ, με πήρε η δουλειά από κάτω. Κακώς. Η Ηρώ ήταν στον κόσμο τον δικό της. Ένα κορίτσι που πήγαινε στο Λύκειο. Φέρω ευθύνη γι’ αυτό. Βεβαίως, όταν αναγνωρίζεις το λάθος αυτό, ότι έχεις κάνει κάτι που σου ξέφυγε, παύει να σε φοβίζει και από εκεί και πέρα πορεύεσαι και εσύ και εκείνη ανάλογα."

"Τώρα έχουμε μια σχέση που μπορώ και την ακούω. Την ακούω όχι μόνο σαν κόρη μου αλλά και σαν άνθρωπο γενικότερα. Το θέμα δεν είναι μόνο η κόρη και ο πατέρας αλλά τι λέμε σαν άνθρωποι και πόσο προχωράει ανεξαρτήτως εμού ή της μητέρας της. Έτσι φεύγει το παιδί από τη σύγκριση. Μόνος σου φεύγεις από τη σύγκριση… Δε σου κρύβω ότι με ενοχλεί πάρα πολύ στον χώρο μας να προβάλλουμε τα παιδιά μας."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ