Follow us

Η Τατιάνα Μπλάτνικ στέλνει τις πιο γλυκές ευχές στον γοητευτικό αδερφό της με αφορμή τα γενέθλιά του

Όλα όσα έγραψε η σύζυγος του Νικόλαου Γλίξμπουργκ για τα γενέθλια του αδερφού της, Μπόρις Μπλάτνικ.

MissBloom TEAM
Τατιάνα Μπλάτνικ NDP

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γοητευτικός αδερφός της Τατιάνας Μπλάτνικ, Μπόρις Μπλάτνικ. Η σύζυγος του Νικόλαου Γλίξμπουργκ θέλησε να στείλει τις ευχές της στον αδερφό της από νωρίς το πρωί, δημοσιεύοντας στα προσωπικά της social media μία σειρά υπέροχων φωτογραφιών και ένα γλυκό κείμενο.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έβγαλε τα μαύρα | Το outfit της είναι ιδανικό για stylish ανοιξιάτικες βόλτες

Πιο αναλυτικά, η γοητευτική γυναίκα είπε δημόσια τα "χρόνια πολλά" στον αδερφό της σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως αυτός είναι ο σούπερ ήρωάς της. Η ίδια σημείωσε στο κείμενό της πως σήμερα γιορτάζει ο αδερφός της, για τον οποίο ευχαριστεί τον Θεό, ενώ θέλησε να μοιραστεί με τους followers της κάποια από τα στοιχεία του χαρακτήρα του που θαυμάζει και τα οποία τη βοήθησαν να ξεπεράσει παλιότερες δυσκολίες.

"Χρόνια Πολλά Μπόρις. Σήμερα σε γιορτάζω και ευχαριστώ τον Θεό που σε έχω για μεγαλύτερο αδερφό μου! Θα μοιραστώ λίγα λόγια για εσένα που με βοήθησες να τα βγάλω πέρα ​​όταν χρειάστηκα βοήθεια στην πορεία.. Πρώτα από όλα, ενσωματώνεις τη δύναμη, στο μυαλό και το σώμα και με ενέπνευσες να γίνω πιο δυνατή. Η πειθαρχία σου, η επιθυμία σου για να γίνεις καλύτερος ποτέ δεν φθίνουν, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις αντιξοότητες. Πάντα με σήκωνες ξανά στα πόδια μου όταν ήθελα να τα παρατήσω (από έναν αγώνα σκι μέχρι συναισθηματικά δράματα). Τώρα που η "ψυχική υγεία” είναι ένας όρος που χρησιμοποιούμε, συνειδητοποιώ ότι είναι αυτό που εσύ ασκούσες πάντα: Ως παιδί, όταν δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έβλεπα εφιάλτες, με ηρεμούσες και μου μιλούσες με καθοδηγούμενους διαλογισμούς μέχρι να κοιμηθώ (χωρίς να γνωρίζω ότι ήταν διαλογισμός καθώς δεν ήμασταν ούτε 10 χρονών). Είναι κάτι έμφυτο μέσα σου… Και καθώς μεγαλώσαμε – το μόνο πράγμα που έλεγες πάντα είναι: "Το άγχος είναι επιλογή. Είναι μια αντίδραση σε μια κατάσταση και πρέπει να εκπαιδεύσεις το μυαλό σου να μην αντιδρά αρνητικά… και να είσαι εσύ ο Τάτι}. Πάντα ήσουν εσύ. Κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά σου νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου γιατί δεν σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι. Και μου αρέσει αυτό σε σένα. είσαι αληθινός. Και είσαι επίσης τόσο κοντά σε έναν υπερήρωα! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για το πόσο περήφανη είμαι που σε αποκαλώ αδελφό μου. Ευχαριστώ επίσης την καταπληκτική μας mamasita που μας κράτησε τόσο κοντά, γιατί όπου κι αν βρισκόμαστε, όταν σε βλέπω νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου! Πήγαινε να κατακτήσεις τον κόσμο, έτσι όπως πηδάς στα παγωμένα νερά της Αρκτικής και κάνεις σκι άφοβα σε οποιαδήποτε πλαγιά… Σου εύχομαι να έχεις την καλύτερη χρονιά μπροστά σου, από την Ελλάδα στην Ιαπωνία και όχι μόνο. Σου αξίζουν όλο και περισσότερα. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς, φίλος και αδελφός. Σε αγαπώ πάντα! Χρόνια Πολλά αδελφέ μου. Είσαι ο υπερήρωάς μου!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ