Follow us

J. Lo μου και ψέματα λες και botox κάνεις

H Λατίνα star κατηγορείται ως ψεύτρα και τα social media βρίσκονται σε αναβρασμό!

Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

Tις τελευταίες μέρες γίνεται πολλή συζήτηση γύρω από το πρόσωπο - κυριολεκτικά - της Jennifer Lopez. Η Λατίνα star, η οποία εσχάτως έχει επιφορτιστεί να επαναφέρει το χαμένο χαμόγελο στο προσωπάκι του Ben της - με ιδιαίτερη θα λέγαμε αποτυχία αν κρίνουμε και από την πρόσφατη εμφάνισή τους στα βραβεία Grammy - κατηγορείται από σύσσωμη την σοσιαλμιντιακή κοινότητα ως... ψεύτρα! Κάτι σαν τη Σούζι που έτρωγε αλλά δεν το παραδεχόταν στη Μαντάμ Πελαζί ένα πράγμα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Λατίνα star βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "El gordo y la flaca" όπου έγινε δέκτης πολλών δυσμενών σχολίων για την εμφάνισή της. Μάλιστα μία χρήστης του Twitter σχολίασε ότι το έχει παρακάνει με το botox, με την ίδια να το παίρνει προσωπικά και να απαντάει ότι ουδέποτε έκανε ενέσεις botox ή υαλουρονικού οξέος, ή οτιδήποτε άλλο που διατηρεί την όψη του δέρματος φρέσκια και νεανική, και ότι το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι απολύτως φυσικό.

Έλα όμως που ο ισχυρισμός αυτός τάραξε και την κοινότητα του Tik Tok, με έναν Tik Toker - ο οποίος μάλλον άλλη δουλειά δεν έχει - να... ξεμπροστιάζει την σέξι Jennifer και να δηλώνει αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν: Ότι προφανώς και κάνει ενέσιμες θεραπείες στο πρόσωπό της και ότι το μυστικό της ομορφιάς της δεν κρύβεται στην αντηλιακή κρέμα και το ελαιόλαδο αλλά στα φίλτρα του Instagram και του Tik Tok. Μάλιστα ανήρτησε και ένα βίντεο, όπου η Lopez μιλάει για τη beauty ρουτίνα της κάνοντας το εξής σχόλιο: "Περιμένετε να φύγει από το πρόσωπό της το φίλτρο για να δείτε την αλήθεια".

Και ναι, εμείς θα το παραδεχτούμε γιατί το ψέμα δεν το θέλουμε. Όντως η J.Lo χρησιμοποίησε φίλτρα και όντως η εικόνα της είναι διαφορετική. Βέβαια το γεγονός ότι δεν παραδέχεται ότι κάνει ενέσιμες θεραπείες, θα έπρεπε να μας είναι αδιάφορο και όχι αφορμή για να ψάξουμε στα αρχεία μας και να αποδείξουμε ότι λέει ψέματα. Εξάλλου βαθιά μέσα μας την αλήθεια την ξέρουμε. Γιατί θα πρέπει να τη φέρνουμε σε δύσκολη θέση; Αρκετά δεν έχει κι αυτή στο μυαλό της;

Jennifer μου, με ή χωρίς ενέσεις, σε βρίσκουμε κούκλα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ