Follow us

Cara Delevingne | "Γνώριζα ότι αν συνέχιζα έτσι είτε θα κατέληγα νεκρή, είτε θα έκανα κάτι πολύ ηλίθιο"

Το διάσημο μοντέλο σχολιάζει για πρώτη φορά την αλλοπρόσαλλη εικόνα της χωρίς παπούτσια και σε κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

MissBloom TEAM
cara delevingne Splash News / Ideal Image

Σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής της η Cara Delevingne βρέθηκε στο στόχαστρο των παπαράτσι, με την δημοσιοποίηση στιγμιοτύπων που την παρουσίαζαν να περπατά εξαθλιωμένη και χωρίς παπούτσια στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Λίγους μήνες αργότερα, το διάσημο μοντέλο παραχωρώντας μια ειλικρινή συνέντευξη σε γυναικείο περιοδικό μόδας, υπερασπίστηκε τον εαυτό της, εξηγώντας πως το εν λόγω ατυχές περιστατικό υπήρξε "καμπανάκι" για την έναρξη της απεξάρτησης της από την χρόνια χρήση ουσιών και φαρμάκων, δηλώνοντας πλέον πως είναι νηφάλια τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η 30χρονη καλλονή, η αλλοπρόσαλλη εικόνα της οφείλονταν στην υπερβολική κούραση και αϋπνία, αφού μόλις είχε επιστρέψει από το φεστιβάλ "Burning Man" της Νεβάδα και δεν "είχε κοιμηθεί καλά τις τελευταίες εκείνες ημέρες". "Είναι σπαρακτικό, γιατί νόμιζα ότι περνούσα καλά, αλλά κάποια στιγμή, ήμουν σαν "εντάξει, δεν φαίνομαι καλά”.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ