Follow us

Όμορφη, στιλάτη και καλλίγραμμη | Η Μαρία Ζαγοράκη είναι πλέον μία εντυπωσιακή, έφηβη κοπέλα και το Tik Tok της είναι η απόδειξη

Η μονάκριβη κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη φαίνεται πως έχει κληρονομήσει από τους γονείς της τα καλύτερα γονίδια.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Λίλη - Μαρία Ζαγοράκη Instagram

Ως μία έφηβη που ζει στο 2023, η μονάκριβη κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη λατρεύει το Tik Tok αφού δημοσιεύσει συνεχώς βίντεο, ακολουθώντας πάντοτε τα trends της πλατφόρμας.

Μαρία Ζαγοράκη | Τραγουδάει μαζί με τη μητέρα της, Ιωάννα Λίλη, στο πιο χαριτωμένο βίντεο που θα δεις σήμερα

Η Μαρία Ζαγοράκη, που έχει πλέον μπει στην εφηβεία, έχει εξελιχθεί σε ένα όμορφο, εντυπωσιακό μα και καλλίγραμμο κορίτσι το οποίο όπως όλα δείχνουν έχει κληρονομήσει από τους γονείς της τα καλύτερα γονίδια. Η 16χρονη κοπέλα αγαπάει τα social media και ειδικά την πλατφόρμα του Tik Tok όπου δημοσιεύσει πολύ συχνά βίντεο στα οποία χορεύει ή κάνει lip syncing. Βαμμένη, άβαφη, πάντοτε όμως με λυτά τα μακριά, κάστανα της μαλλιά, η Μαρία Ζαγοράκη εντυπωσιάζει δικαίως με το παρουσιαστικό της το οποίο παραπέμπει πολύ στη μητέρα της, όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ.


@zagorakhhh_ If I can’t have you no one should #fyp #fy ♬ original sound - J




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ