Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | "Προσπαθώ να μην κάνω εκπτώσεις, και γι’ αυτό δεν δουλεύω όσο συχνά θα ήθελα"

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και τον Κωστή Μαραβέγια.

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό "HELLO!" και την Τζοβάννα Βλαχάβα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία αλλά και τον Κωστή Μαραβέγια.

Θα ήθελες να συνεχίσεις να κυνηγάς ρόλους σε διεθνείς παραγωγές και σειρές με παγκόσμιες προβολές και διαπολιτισμικά casts;

Το σινεμά είναι η καρδιά μου. Το κυνηγώ, το υπηρετώ και το αγαπώ πολύ. Από τότε που ξεκίνησα, δεκαπέντε χρόνια τώρα, έχω τον ίδιο στόχο: να δουλεύω σε διαφορετικές χώρες και σε διαφορετικές γλώσσες, να κάνω ταινίες και ωραίες δουλειές. Είναι δύσκολο -ο ανταγωνισμός στο επάγγελμά μας είναι τεράστιος-, αλλά πιστεύω πως υπάρχει χώρος για όλους. Οι καριέρες χτίζονται από τα όχι σε ένα βαθμό.

Προσπαθώ να μην κάνω εκπτώσεις, και γι’ αυτό δεν δουλεύω όσο συχνά θα ήθελα. Από τη μία είναι τα casting, όπου μπορείς να καταλήξεις στα δύο ανάμεσα σε εκατοντάδες άτομα και να μην πάρεις το ρόλο, και από την άλλη τα χρόνια που συνήθως χρειάζεται μια ταινία από τη στιγμή που ξεκινά μέχρι να βγει στις αίθουσες, ή σε πλατφόρμες πια.

Προσωπικά, με ενδιαφέρει να ονειρεύομαι μέσα από τη δουλειά μου και να αναλαμβάνω διαφορετικούς ρόλους - πάντα υπάρχει μια τυποποίηση ανάλογα με την εμφάνιση κάθε ηθοποιού. Απαιτούνται χρόνος και υπομονή για να βγεις από τα στεγανά και να αποδείξεις ότι μπορείς να παίξεις διαφορετικούς ρόλους.

Συνέχισε την ανάγνωση στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ