Follow us

Birthday Girl | Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει γενέθλια - Η οικογενειακή φωτογραφία με το σύζυγο και τα τρία παιδιά τους

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια.

MissBloom TEAM
Μαριέττα Χρουσαλά NDP Photo Agency

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2006 και παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: την Μάργκω που γεννήθηκε το 2012, τον Σπύρο που έχει γεννηθεί το 2015 και τον Κωνσταντίνο που γεννήθηκε το 2018.

Σήμερα, 11 Μαρτίου, η Μαριέττα Χρουσαλά έχει γενέθλια και με αφορμή αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα, μοιράστηκε με τους followers της μία πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

Η οικογενειακή φωτογραφία για τα γενέθλιά της

Birthday Girl | Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει γενέθλια - Η οικογενειακή φωτογραφία με το σύζυγο και τα τρία παιδιά τους

Παρά το φορτωμένο από επαγγελματικές υποχρεώσεις πρόγραμμά τους, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας προσπαθούν να βρίσκουν πάντα χρόνο για να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν. Το ζευγάρι μάλιστα αγαπά πολύ τον αθλητισμό. Η Μαριέττα Χρουσαλά μάλιστα ασχολείται εδώ και χρόνια με το beach volley.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας αποφάσισαν να αθληθούν, παίζοντας τέννις. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, σχολιάζοντας πόσο γρήγορη είναι.

Δες εδώ το στιγμιότυπο

Μαριέττα Χρουσαλά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ