Birthday Girl | Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει γενέθλια - Η οικογενειακή φωτογραφία με το σύζυγο και τα τρία παιδιά τους

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2006 και παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: την Μάργκω που γεννήθηκε το 2012, τον Σπύρο που έχει γεννηθεί το 2015 και τον Κωνσταντίνο που γεννήθηκε το 2018.

Σήμερα, 11 Μαρτίου, η Μαριέττα Χρουσαλά έχει γενέθλια και με αφορμή αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα, μοιράστηκε με τους followers της μία πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

Η οικογενειακή φωτογραφία για τα γενέθλιά της

Παρά το φορτωμένο από επαγγελματικές υποχρεώσεις πρόγραμμά τους, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας προσπαθούν να βρίσκουν πάντα χρόνο για να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν. Το ζευγάρι μάλιστα αγαπά πολύ τον αθλητισμό. Η Μαριέττα Χρουσαλά μάλιστα ασχολείται εδώ και χρόνια με το beach volley.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας αποφάσισαν να αθληθούν, παίζοντας τέννις. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, σχολιάζοντας πόσο γρήγορη είναι.

Δες εδώ το στιγμιότυπο