Follow us

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου | "Όταν άρχισα να πίνω γραμμές μόνη μου μέχρι να ξημερώσει..."

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τα ναρκωτικά.

MissBloom TEAM
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου NDP

Τον τελευταίο καιρό, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου διατηρεί στο Tik Tok ένα αρκετά ενεργό προφίλ, όπου αναρτά συνεχώς βίντεο στα οποία μιλάει για τη ζωή και τους εθισμούς, δίνοντας συμβουλές ως ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει πια μία νέα ζωή | Τα βίντεο με τις συμβουλές και η απεξάρτηση από τα ναρκωτικά

Έτσι και πριν από λίγες ώρες, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανήρτησε ένα βίντεο κάνοντας μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τότε που αποφάσισε να πει "τέρμα" στα ναρκωτικά.

"Όταν άρχισα να πίνω κόκες και άρχισα να θέλω να γυρνάω στο σπίτι, ενώ ήμουν πάντα με κόσμο και συναναστρεφόμουν... γιατί αυτό το ναρκωτικό σε κάνει να συναναστρέφεσαι με πάρα πολύ κόσμο, άσχετο κόσμο, θες να μιλάς γιατί μιλάς ατελείωτα, θες να πίνεις γιατί είναι αυτή η αίσθηση που υπάρχει η ένωση θες κόσμο...Να θέλω να γυρνάω σπίτι μου, να θέλω να πίνω γραμμές μόνη μου μέχρι να ξημερώσει και να την "ακούω" έτσι μόνη μου, εκεί άρχισε κάτι να γίνεται στο μυαλό μου και να λέω "τι φάση τι κάνεις....". Αυτό το ναρκωτικό έχει τη δύναμη να θέλεις να νιώθεις αυτό το up και το τρομερό down. Έπρεπε να πάρω χάπια, να πάρω 10 "γάρα" για να κοιμηθώ. Όταν άρχισα λοιπόν να την "πίνω" μόνη μου στο σπίτι, εκεί έγινε το πρώτο μεγάλο κλικ και δεν άργησε πολύ να πω "τέρμα με αυτή τη ζωή". Τέρμα με όλη αυτή τη συναναστροφή των τοξικών ανθρώπων, που είμαι και εγώ τοξική. Αλλά εγώ επέλεξα να θεραπευτώ."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ