Follow us

Josephine | Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποιο είναι το πραγματικό της όνομα

Η ενδιαφέρουσα ιστορία που μοιράστηκε σε συνέντευξή της.

MissBloom TEAM
Josephine Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" βρέθηκε χθες βράδυ η Josephine. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον Γρήγορη Αρναούτογλου για όλα ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ποιο είναι το πραγματικό της όνομα.

Josephine | "Έκλαιγα και έλεγα Θεέ μου, πότε θα κάνω επιτυχία;"

Πιο αναλυτικά, η Josephine, η οποία βαπτίστηκε Χριστιανή ορθόδοξη σε ηλικία 25 ετών παίρνοντας το όνομα Ιωσηφίνα, αποκάλυψε πως το πραγματικό της όνομα είναι Jessica. Συγκεκριμένα, η πετυχημένη pop τραγουδίστρια δήλωσε πως η μητέρα της αποφάσισε να της δώσει το όνομα Jessica εξαιτίας της Jessica Rabbit ενώ τόνισε πως κανονικά έπρεπε να βαπτιστεί Ειρήνη παίρνοντας το όνομα της γιαγιάς της.

"Το πρώτο όνομα μου είναι Τζέσικα. Μου το έδωσε η μητέρα μου από την Jessica Rabbit. Κανονικά έπρεπε να βαφτιστώ Ειρήνη, όπως η γιαγιά μου. Είχε γίνει ολόκληρος χαμός. Τελικά πήρα της προγιαγιάς μου, Ιωσηφίνα.", δήλωσε η Josephine στον Γρήγορη Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Josephine μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την επιθυμία της να συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως της ήρθε έντονα η ιδέα μετά τη συνεργασία που έκανε η Shakira με την Karol G.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ