Follow us

"Τα χεράκια σου βοήθησαν το κοριτσάκι μου…" | Το συγκινητικό μήνυμα μιας μητέρας στην Ευδοκία Τσαγκλή

"Μου έστειλε η γλυκύτατη μαμά της κοπέλας που βοήθησα να μην πέσει…"

MissBloom TEAM
Ευδοκία Τσαγκλή Instagram

Το πιο συγκινητικό μήνυμα δέχθηκε χθες, στα προσωπικά της social media η Ευδοκία Τσαγκλή. Η γνωστη παίκτρια ριάλιτι, που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία των Τεμπών, καταφέρει να βγει από το μοιραίο βαγόνι με αρκετούς τραυματισμούς έχοντας ωστόσο σώσει την ίδια της τη ζωή αλλά και μιας κοπέλας, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές".

Η Ευδοκία Τσαγκλή μιλάει πρώτη φορά για την τραγωδία που έζησε στα Τέμπη | "Είναι θαύμα που είμαι ακόμη εδώ. Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα"

Μάλιστα χθες, η Ευδοκία Τσαγκλή μοιράστηκε με τους followers της ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα που δέχθηκε στα social media από τη μητέρα της προαναφερθείσας κοπέλας, ύστερα από την συνέντευξη που παραχώρησε η πρώτη στον Σταύρο Θεοδωράκη. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της κοπέλας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην Ευδοκία, να την ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της αλλά και να της πει πόσο πολύ θέλει να την γνωρίσει από κοντά και να κρατήσει τα χέρια της που κατάφεραν να σώσουν την κόρη της.

"Καλησπέρα Ευδοκία μου και συγγνώμη για την ενόχληση. Είμαι η Κ. μητέρα της ... Ήταν το κορίτσι που ήταν κρεμασμένο και δεν πήδηξε γιατί ο Θεός επέλεξε να ζήσει. Εσύ και ο Χριστός τη βοηθήσατε. Ήθελα λοιπόν, με αυτό το απρόσωπο μήνυμα να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου και να σου ευχηθώ ταχεία ανάρρωση σωματικά και ψυχικά! Εύχομαι κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά και να σου σφίξω τα χεράκια σου, τα οποία βοήθησαν το κοριτσάκι μου..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ