Follow us

Φαίδρα Νταϊόγλου | Η 26χρονη καλλονή κόρη της Υρώ Μανέ χορεύει και ενθουσιάζει το Instagram

Το υπέροχο βίντεο που δημοσίευσε η πανέμορφη Φαίδρα.

MissBloom TEAM
Υρώ Μανέ - Φαίδρα Νταϊόγλου NDP

Ένα υπέροχο βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίδρα Νταϊόγλου. Η μονάκριβη κόρη της Υρώ Μανέ ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, αναρτώντας συχνά βίντεο σχετικά βίντεο, εντυπωσιάζοντάς μας δικαίως, κάθε φορά.

Υρώ Μανέ | Σε θεατρική πρεμιέρα με την καλλονή κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου

Έτσι και χθες, η Φαίδρα Νταϊόγλου ανήρτησε στον λογαριασμό της ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο χορεύει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο χορός είναι η διαφυγή της. Η ίδια δημιούργησε μία χορογραφία την οποία και κατέγραψε σε ασπρόμαυρο φίλτρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτό είναι το βάλσαμό της.

"Η διαφυγή μου από όλα. Στην αίθουσα χορού. Εκεί που με ένα μαγικό τρόπο όλα βγαίνουν χωρίς λέξεις. Είχα καιρό να τρυπώσω εκεί.
Οφείλουμε να ανατροφοδοτούμε τη ψυχή μας με λίγη αθωότητα. Ή μάλλον με πολλή. Για μένα η στιγμή αυτή έχει της θέση της ιερότερης. Που πρακτικά κανείς δε μπορεί να την αγγίξει. Να τη φθείρει. Που και να προσπαθήσει,πάλι κάτι θα δημιουργηθεί. Νέο, όμορφο, δικό μου. Και κάπως έτσι θα ‘ταν όμορφο όλα να κυλάνε. Να γίνονται δικά μας, χωρίς να τα βαστάμε με κόπο, αντοχές και ανοχές. Και να γίνονται δημιουργία.
Χορός λοιπόν. Το βάλσαμο."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ