Follow us

Δούκισσα Νομικού | Όλες οι φορές που μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία

Οι πιο cute παιδικές φωτογραφίες στο Instagram είναι, χωρίς αμφιβολία, αυτές της Δούκισσας Νομικού.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Τη Δούκισσα Νομικού τη γνωρίσαμε το 2007, όταν στέφθηκε Σταρ Ελλάς και ξεχώρισε για τη φυσική ομορφιά της. Από τότε, δικαίως, θεωρείται μία από τις ομορφότερες σύγχρονες Ελληνίδες, ενώ πλέον παράλληλα με την καριέρα της ως παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και μοντέλο, έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία, που, ούσα ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού συχνά μοιράζεται τις ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές τους στον προσωπικό της λογαριασμό.

Στο προφίλ της, όμως, συνηθίζει να δημοσιεύει και δικές της throwback φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παρατηρήσουμε την καταπληκτική ομοιότητα της "baby" Δούκισσας με την σημερινή εμφάνισή της.

Οικογενειακά πορτρέτα, αποκριάτικα κουστούμια και πολλά παιδικά χαμόγελα κυριαρχούν σε αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστές το μοντέλο, τον αδερφό της, Νικήτα, τον πατέρα της και τραγουδιστή Νίκο και, φυσικά, την πανέμορφη μητέρα της, Ούρσουλα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ