Follow us

"O Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη εργάστηκαν ως σερβιτόροι στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου"

Η αποκάλυψη της Έλενας Χριστοπούλου για το αγαπημένο ζευγάρι.

MissBloom TEAM
Γαία Μερκούρη Instagram

Μία αποκάλυψη για τη Γαία Μερκούρη και τον Άγγελο Λάτσιο έκανε σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή "Πρωινό μας", η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή booker, με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, θέλησε να μιλήσει για εκείνη και τον σύντροφό της λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο μέλλον θα δούμε ωραία πράγματα και από τους δύο.

Γαία Μερκούρη | Ποια ήταν η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη;

Πιο αναλυτικά, η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε πως εδώ και λίγο καιρό συνεργάζεται με τη Γαία Μερκούρη και έτσι την έχει ζήσει σε διάφορες στιγμές. Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως το περασμένο καλοκαίρι η 19χρονη κοπέλα πήγε σεζόν στην Άνδρο και δούλεψε ως σερβιτόρα μαζί με τον αγαπημένο της, Άγγελο Λάτσιο, στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου.

"Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια κορίτσια μου. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά. Το καλοκαίρι δουλεύανε και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος."

"Εμείς είχαμε κάνει ραντεβού πριν φύγουν για την Άνδρο. Δουλεύανε όλο το καλοκαίρι, ήρθαν ελάχιστα στην Αθήνα. Δούλευε και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που κάνει. Έκατσαν σεζόν."

"Είναι ένα ζευγάρι, με ωραίο θράσος, ευγενές, νομίζω ότι θα δούμε ωραία πράγματα και από τους δύο στο μέλλον."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ