Follow us

Ποια ήταν η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα, η Αθηνά Οικονομάκου και άλλες τρεις πανέμορφες Ελληνίδες, στο Instagram;

Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή τους.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Το Instagram, εδώ και παραπάνω από μία δεκαετία, έχει κάνει τη δυναμική είσοδό του στις ζωές όλων μας, με τις Ελληνίδες celebrities να το τιμούν από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας τους. Για αρκετές από τις οποίες χρειάστηκε να "σκρολλάρουμε" αρκετά για να βρούμε το πρώτο post που ανέβασαν στη δημοφιλή πλατφόρμα, καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργές και μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, ξεπερνώντας συνολικά ακόμη και τις 3.000 δημοσιεύσεις.

Δούκισσα Νομικού, Ελένη Φουρέιρα, Μαρία Κορινθίου, Ζέτα Μακρυπούλια και Αθηνά Οικονομάκου είναι, αναμφίβολα, από τις πιο όμορφες παρουσίες της showbiz και συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες followers στα προφίλ της. Έτσι, τα πρώτα τους posts στο Instagram έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ η εξέλιξή τους ανά τα χρόνια είναι πράγματι εντυπωσιακή.

Δούκισσα Νομικού

Το 2012 το πανέμορφο μοντέλο και επιχειρηματίας έκανε το "ντεμπούτο" της στο Instagram με μία selfie και μία φωτογραφία της κατάξανθης πλεξούδας της.

Ελένη Φουρέιρα

Η νέα μανούλα, Ελένη Φουρέιρα, ήταν πάντοτε εντυπωσιακή και εκρηκτική στη σκηνή. Από τότε ήταν ξεκάθαρο πως είχε το ταμπεραμέντο μίας pop star.

Μαρία Κορινθίου

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιραζόταν, από το 2012, τις ξέγνοιαστες στιγμές της αλλά και τα πιο γοητευτικά της πορτρέτα με τους followers της στο Instagram.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια αγαπά τον αυτοσαρκασμό, κάτι που αποδεικνύεται και στο πρώτο της post στο οποίο παραδέχεται πως δεν ξέρει να χειρίζεται τα social media, με ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Αθηνά Οικονομάκου

Τα πρώτα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου ήταν με τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά, αλλά και μία selfie στην οποία πρωταγωνιστούν τα, τότε, σκούρα καστανά μαλλιά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ