Follow us

H Πέγκυ Σταθακοπούλου φωτογραφίζεται με τον Γιάννη Βούρο 29 χρόνια μετά τη σειρά "Ταύρος με Τοξότη"

Η τηλεοπτική Ξένια και ο τηλεοπτικός Γιώργος συναντήθηκαν ξανά.

MissBloom TEAM
Ταύρος με Τοξότη

Πριν από 29 χρόνια, η Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο Γιάννης Βούρος πρωταγωνιστούσαν στην πετυχημένη σειρά του Ant1, "Ταύρος με Τοξότη". Τότε, οι δύο ηθοποιοί υποδύονταν τους συμμαθητές που συναντήθηκαν πολλά χρόνια αργότερα νιώθοντας ωστόσο το ίδιο, τρυφερό σκίρτημα.

Πέγκυ Σταθακοπούλου | Αυτή είναι η κούκλα, 18χρονη κόρη της ηθοποιού που σπουδάζει στην Κτηνιατρική Σχολή

Χθες βράδυ λοιπόν, το άλλοτε τηλεοπτικό ζευγάρι συναντήθηκε σε μία βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες. Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο Γιάννης Βούρος συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί, σε ένα άκρως γλυκό και νοσταλγικό στιγμιότυπο. Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε πως ο Γιάννης Βούρος είναι πολυαγαπημένος της φίλος ενώ οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν πως μόλις συνέβη το reunion της σειράς "Ταύρος με Τοξότη".

"Μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες 💕εμπνευσμένη από τον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και πολυαγαπημένο μου φίλο Γιάννη Βούρο💕Μιλήσαμε για την εργασία , την ισότητα , την βία και τους αγώνες των γυναικών μέχρι και σήμερα στο Ιράν! Πήραμε δύναμη και συνεχίζουμε! Τι ωραία βραδιά Γιάννη μου💕.", σημείωσε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ