Follow us

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιόρτασε τα γενέθλιά της φορώντας ένα σέξι jumpsuit | Ποια είναι η πραγματική της ηλικία;

"Η ηλικία μου είναι καταγεγραμμένη στο διαδίκτυο..."

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τα γενέθλιά της είχε πριν από μερικές μέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Συγκεκριμένα, η ίδια γιόρτασε τα γενέθλιά της στις 7 Μαρτίου, διασκεδάζοντας με τις φίλες της στα μπουζούκια.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ στέλνοντας για ακόμα μία φορά ένα ηχηρό μήνυμα

Πριν από λίγες ώρες, η 37χρονη γυναίκα δημοσίευσε ένα dump φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ηλικία της υπάρχει στο διαδίκτυο και αυτό είναι το χειρότερο. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέλεξε για αυτή την ξεχωριστή βραδιά να φορέσει ένα σέξι jumpsuit το οποίο συνδύασε με ένα crop jean jacket και ένα bucket hat. Το ανατρεπτικό αυτό look, η 37χρονη το απογείωσε με το χαμόγελό της και φυσικά με τη διάθεσή της που ήταν πραγματικά στα ύψη.

"Γενεθλιάκια, στις 7/3. Δηλώνω ψαράκι-καρχαρίνι. Το χειρότερο με όσα έχουν γίνει είναι πως, πλέον, η ηλικία μου είναι καταγεγραμμένη στο διαδίκτυο και δεν μπορώ να μετράω αντίστροφα! Σας ευχαριστώ όλους για τις γλυκές ευχές σας. Πραγματικά νιώθω ευγνώμων που έσβησα άλλη μια τούρτα γενεθλίων! Ανυπομονώ για ότι έχει να μου φέρει η ζωή! Υ.Γ.: Χρόνια πολλά και στο διδυμάκι μου, τον αδερφό μου!", έγραψε στη λεζάντα του post η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ