"Είχα νευρική ανορεξία. Είχα φτάσει 42 κιλά" | Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σελένης από το My Style Rocks

Η Σελένη μιλά για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε 16 χρονών και συγκινεί τους κριτές και τις συμπαίκτριές της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, με θέμα pin up girl, αρκετές παίκτριες ήταν εκτός θέματος, όπως ανέφερε η κριτική επιτροπή, εκτός από τέσσερις. Μέσα σε αυτές που πέτυχαν το concept ήταν και η Σελένη Φωτιάδη, η οποία μόλις έφτασε μπροστά στην κριτική επιτροπή, αποθεώθηκε από τα θετικά σχόλια των κριτών για το styling και το mood που διέθετε.

Μετά την υψηλή βαθμολογία με νούμερο πέντε της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και το σχόλιο της, ότι το θέμα pin up καταλαβαίνει ότι δεν θα ήταν και το αγαπημένο της, η Σελένη εξηγεί τον λόγο που είναι λίγο πιο κλειστή σαν άνθρωπος. Συγκεκριμένα είπε: "Έχω κάποια κρατήματα σαν άνθρωπος, αυτά ξεκινάνε από κάτι που είχα περάσει παλαιότερα με το σώμα μου. Δεν αγαπούσα το σώμα μου παλιότερα, είχα νευρική ανορεξία, όταν ήμουν 16 ετών. Έφτασα 42 κιλά", είπε χαρακτηριστικά.

"Έχω παλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω να αγαπήσω τον εαυτό μου και να είμαι τώρα εδώ μπροστά και να κάνουμε όλα αυτά τα όμορφα. Αγαπώ όλα τα κορίτσια εδώ και το ξέρουν και τις θαυμάζω όλες και δεν θέλω καμία να λέει ούτε για body shaming, ούτε τίποτα, γιατί αυτή είναι μια μάχη για όλους, να αγαπούν τον εαυτό τους". Με αυτά τα λόγια συγκίνησε τους κριτές και τις συμπαίκτριες της, οι οποίες την χειροκρότησαν, ενώ η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου την ευχαρίστησε για αυτή τη στιγμή.