Follow us

"Μπέττυ αν δεν είχες φτιαχτεί με πλαστικές και διάφορα, θα ήσουν πιο όμορφη" | Η Μπέττυ Μαγγίρα συμπάσχει με την Κατερίνα Καινούργιου

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποφασίζει να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια για τις πλαστικές της, λίγο μετά την δημόσια απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Μπέττυ Μαγγίρα Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου την ώρα που βρισκόταν στην εκπομπή της δέχτηκε ένα αρνητικό σχόλιο στο Twitter για τις πλαστικές και εκείνη αποφάσισε να μην το αφήσει αναπάντητο. Στο σχόλιο έγραφε: "Δεν φοβάται μη λιώσει η πλαστικιά, δίπλα στο κεράκι της τούρτας;". Η απάντηση της ήταν "Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα", την οποία αναδημοσίευσε.

"Μπέττυ αν δεν είχες φτιαχτεί με πλαστικές και διάφορα, θα ήσουν πιο όμορφη" | Η Μπέττυ Μαγγίρα συμπάσχει με την Κατερίνα Καινούργιου

Λίγη ώρα αργότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα δέχθηκε παρόμοια σχόλια, σχετικά με τις πλαστικές. Χαρακτηριστικά μία ακόλουθος της έγραψε στο instagram "Αν δεν είχες φτιαχτεί με πλαστικές και διάφορα, θα ήσουν πιο όμορφη. Χάνεται, κάποιες δεν (ανα)γνωρίζεστε πια".

Σε αυτό η παρουσιάστρια και ηθοποιός Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε καυστικά: "Τη θες τώρα κι εσύ την Κατερίνα Καινούργιου σου". Μετά από αυτό ανέβασε story με τα σχόλια και έκανε tag την Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας με χιούμορ "Τι τραβάμε και εμείς οι σελέμπριτιζ. Κατερίνα συμπάσχω".

superkaterina

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ