Μαρία Ηλιάκη | Μας ξεναγεί για πρώτη φορά στη μοντέρνα κουζίνα του νέου της σπιτιού με τα κατακόκκινα πλακάκια

Καλαίσθητη, ευρύχωρη και πάρα πολύ φωτεινή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στη νέα και άκρως μοντέρνα κουζίνα του σπιτιού της μάς ξενάγησε η Μαρία Ηλιάκη μέσα από ένα χαριτωμένο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα του νέου και ανακαινισμένου της σπιτιού, έφτιαξε ένα smoothie και κάπως έτσι εμείς καταφέραμε να ρίξουμε μία ματιά στον χώρο.

Η Μαρία Ηλιάκη με πορτοκαλί φόρμες στο κέντρο της Αθήνας | Η casual εμφάνιση στο πλευρό του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγο καιρό, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης μετακόμισαν σε νέο σπίτι, το οποίο δείχνει minimal και καλαίσθητο. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από την υπέροχη κουζίνα του σπιτιού τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι έχει επιλέξει ξύλινα ντουλάπια σε ανοιχτό, καφέ χρώμα ενώ τα έχει συνδυάσει με κατακόκκινα πλακάκια τα οποία έρχονται σε αντίθεση τόσο με το υλικό του ξύλου όσο και με τις inox λεπτομέρειες.

H νέα κουζίνα του ζευγαριού είναι ιδιαίτερα φωτεινή, ευρύχωρη και πάρα πολύ μοντέρνα ενώ η Μαρία Ηλιάκη, δείχνει να την απολαμβάνει -δικαίως- πολύ.