Όλες οι φορές που λατρέψαμε την Ελένη Μενεγάκη ως εγκυμονούσα | Οι υπέροχες εμφανίσεις και τα χαριτωμένα pregnancy looks

Η γνωστή παρουσιάστρια έδειχνε στις εγκυμοσύνες της να είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη εκτός από πετυχημένη παρουσιάστρια με μακρά πορεία στην τηλεόραση, είναι και μία υπέροχη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια Λάτσιου, ενώ το μικρότερο παιδί της, η Μαρίνα, είναι καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη το 2009 κουμπάρα στους Κουρκούλη - Κελεκίδου | Το άψογο girly φόρεμα ιδανικό για καλοκαιρινούς γάμους

Η Ελένη Μεναγάκη ήταν λαμπερή ακόμη και στις εγκυμοσύνες της ενώ έδειχνε να απολαμβάνει το σώμα της, φορώντας τα πιο girly και χαριτωμένα ρούχα εγκυμοσύνης. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σήμερα έχουμε πολλές φωτογραφίες της παρουσιάστριας με φουσκωμένη κοιλιά αφού η ίδια, εκτός από καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση, είχε στις εγκυμοσύνες της και έντονη κοινωνική ζωή κάνοντας συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Έτσι, οι φορές που λατρέψαμε την Ελένη Μενεγάκη ως εγκυμονούσα είναι πολλές ενώ σήμερα, θυμόμαστε κάποιες από αυτές κάνοντας μία μικρή αναδρομή στα pregnacy looks της παρουσιάστριας.

Το 2004 - 2005 η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στη μεγάλη της κόρη, Λάουρα Λάτσιου.

Ενώ το 2008, η παρουσιάστρια ήταν έγκυος στην 15χρονη σήμερα Βαλέρια Λάτσιου.

Την τελευταία φορά που είδαμε έγκυο την Ελένη Μενεγάκη, ήταν το 2015. Εκείνη την χρονιά, η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τη μικρή της κόρη, Μαρίνα Παντζοπούλου, η οποία φέτος θα κλείσει τα 8 της χρόνια.