Δανάη Μπάρκα | "Έρχεται αυτός ο άνθρωπος και μου λέει "άκου, όλα καλά, αλλά λίγο να αδυνατίσεις""

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για τα σχόλια που έχει δεχθεί από πρώην στέλεχος καναλιού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία συζήτηση περί δοκιμαστικών φαίνεται πως στάθηκε σήμερα η αφορμή για να κάνει η Δανάη Μπάρκα μία αποκάλυψη σχετικά με κάποια σχόλια που έχει ακούσει στο παρελθόν για την εμφάνισή της.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Δανάη Μπάρκα | Τι συνέβη;

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί και μέσα από τον αέρα της εκπομπής "Πάμε Δανάη!", η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε πως κάποτε, ένα πρώην στέλεχος του σταθμού όπου εργάζεται της είπε πως χρειάζεται να χάσει κιλά, με την ίδια να παθαίνει σοκ. Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε πως μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά, μόνο αυτός ο άνθρωπος έχει σχολιάσει τα κιλά της ενώ τόνισε πως ο ίδιος, δεν εργάζεται πια στο κανάλι.

"Την πρώτη χρονιά που ήρθα σε αυτό το κανάλι, που δεν είχα καμία ιδέα για τα πράγματα, όλα τα ραντεβού ήταν τέλεια, ήταν φοβερά. Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος, το λέω γιατί δεν είναι πια στο κανάλι, και δεν είναι γνωστό πρόσωπο, δούλευε σε άλλο πόστο. Ενώ όλοι μετά το πρώτο δοκιμαστικό ήταν πολύ εμψυχωτικοί, εγώ έτρεμα, έρχεται αυτός ο άνθρωπος και μου λέει "άκου, όλα καλά, αλλά λίγο να αδυνατίσεις”, ο μόνος άνθρωπος που μου το έχει πει αυτά τα τρία χρόνια. Το κάνω ξεκάθαρο για να μην αφήνω αιχμές."

"Εγώ τότε είχα σοκαριστεί γιατί ήταν σε άλλο πόστο και προϋπήρχε στο κανάλι, οπότε είχα μαγκωθεί ότι μου το λέει ένας ανώτερός μου."