Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | "Τον τελευταίο καιρό έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, λύγισα..."

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για πρώτη φορά για το ατύχημα που είχε λίγο μετά τη γέννηση του γιου της.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Σε εξομολογητικό mood βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Παρασκευής, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται για τη βάφτιση του γιου της

Μέσα στις άπειρες ερωτήσεις που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, και μεταξύ όλων όσων είπε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στάθηκε περισσότερο στο ατύχημα που είχε λίγο μετά τη γέννηση του γιου της, με αφορμή της ερώτηση φίλης της σχετικά με το πώς καταφέρνει να τα βγάζει πέρα με το μωρό έχοντας σπασμένο πόδι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Μας δείχνει την υπέροχη γωνιά του σπιτιού της όπου θηλάζει τον μονάκριβο γιο της

Έτσι, διηγήθηκε για πρώτη φορά όλη την ιστορία και το πώς βρέθηκε να έχει σπασμένο πόδι λίγο μόλις καιρό αφότου γέννησε τον γιο της.

"Ένα πρωινό θέλοντας να τα προλάβω όλα και θεωρώντας ότι είμαι η Superwoman, δεν είδα το τελευταίο σκαλί και έπεσα στην σκάλα. Καθώς πέρναγαν οι ώρες και συνεχίζοντας το πρόγραμμα του μωρού χωρίς να θέλω να πιστέψω ότι έχει γίνει ζημιά, έφτασα στο σημείο από το οίδημα και τον πόνο να μην μπορώ να περπατήσω και να παίρνω τον άνδρα μου να με πάει στο νοσοκομείο.

Όταν ο γιατρός με ενημέρωσε για την κατάσταση και μου λέει χαρακτηριστικά "θα κόψετε το παντελόνι σας ή να σας βάλουμε ένα του χειρουργείου γιατί θα βάλουμε γυψονάρθηκα", εκεί λύγισα και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα τα κλάματα. Σχεδόν ένα μήνα μετά σας γράφω αυτό το μακροσκελές κείμενο για να σας πω να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας, μετά από αυτό το θαύμα που σας συνέβη και να μην ξεχνάτε ότι η λεχώνες είμαστε – είστε είναι πολύ ευαίσθητες" ανέφερε αρχικά η ίδια.

Στην συνέχεια εξομολογήθηκε: "Εννοείται αυτό το διάστημα έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά δεν ξεχνώ ότι θα μπορούσαν τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και είμαι ευγνώμων για ό, τι έχω. Ως μανούλες πλέον πρέπει να σκεφτόμαστε ότι από εμάς εξαρτάται μια ζωούλα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές".

Δες την ανάρτησή της:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | "Τον τελευταίο καιρό έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, λύγισα..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ