Follow us

Χριστόφορος Παπακαλιάτης | Το "προφητικό" βίντεο και το συγκινητικό γράμμα στη Μαρία Καβογιάννη

Το μήνυμα του σκηνοθέτη με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα του "Maestro" στο Netflix.

MissBloom TEAM
Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με αφορμή τη σειρά "Maestro", η οποία βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το προξενείο στη Νέα Υόρκη, τον όμιλο της Alter Ego Μedia και την εταιρεία Capital Link. Παράλληλα, πριν μόλις λίγες ώρες η σειρά έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix, με τίτλο "Maestro in Blue", που "ταξιδεύει" πλέον σε Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη,Ασία, Αφρική.

Με αφορμή όλη αυτή την επιτυχία, αλλά και ένα "προφητικό" βίντεο που ανέσυρε από το κινητό του, ο πετυχημένος σκηνοθέτης και ηθοποιός θέλησε να στείλει ένα γράμμα στη Μαρία Καβογιάννη, μια εκ των πρωταγωνιστών της σειράς.

Πιο αναλυτικά, επρόκειτο για ένα βίντεο που είχαν γυρίσει για πλάκα οι δύο της στις αρχές των γυρισμάτων της σειράς στους Παξούς, και στο οποίο η Μαρία Καβογιάννη του ευχόταν, μεταξύ άλλων, να πάει τόσο καλά η σειρά που να προβληθεί και στο εξωτερικό. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λέει ότι τελικά οι ευχές της βγήκαν αληθινές και της απευθύνει τα εξής:

"Γράμμα στη Μαρία. Αγαπημένη μου Μαρία,


Σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro. Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη. Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει,το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο. Μαράκι, από σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη,Ασία, Αφρική με τον τίτλο "Maestro in Blue". Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται. Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)… Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλάδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι. Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί! Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα.

Υ.Γ. Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες; Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι; Netflix από σήμερα worldwide ( αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό). Σ’αγαπώ Χ.Π" έγραψε στην λεζάντα του βίντεο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ