Follow us

Δείτε τη Βίκυ Καγιά καστανή, 30 χρόνια πριν | Η σπάνια φωτογραφία από την εφηβεία της

Στο πλαίσιο φωτογράφισης για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού στα 16 της χρόνια.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram @vickykaya_

Το ότι η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της χώρας μας, αν όχι το πιο πετυχημένο, το γνωρίζουμε. Δεν είναι μόνο η μακρόχρονη πορεία της στον χώρο της μόδας που συνεχίζεται αμείωτη μέχρι σήμερα, αλλά και το πόσο μακριά φτάνει αυτή η πορεία στο παρελθόν, μιας και το μοντέλο βρίσκεται στον χώρο από τα 14 της χρόνια.

Όταν η Βίκυ Καγιά διαφήμιζε πακοτίνια, 30 χρόνια πριν | Η σπάνια διαφήμιση από τα ‘90s

Οι συνεργασίες της με πασίγνωστους σχεδιαστές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τα αμέτρητα εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά αλλά και οι άπειρες φωτογραφίσεις και καμπάνιες για δημοφιλή brands αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη για την πετυχημένη αυτή καριέρα της στον μαγικό χώρο της μόδας.

Δούκισσα Νομικού | Αυτό είναι το χορταστικό γεύμα που τη διατηρεί σε φόρμα

Μάλιστα, μέσω ενός λογαρισμού στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε το μοντέλο και παρουσιάστρια σε μια φωτογράφιση εξωφύλλου όταν ήταν ακόμα έφηβη. Ποζάροντας με αυτοπεποίθηση, η Βίκυ Καγιά είναι μόλις 16 χρονών και με τελείως διαφορετική εμφάνιση από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Για την ακρίβεια, το μοντέλο ποζάρει με σκούρα καστανά, μακριά μαλλιά σε μια σπάνια φωτογραφία και σε μια από τις ελάχιστες φορές που την πετυχαίνουμε καστανή.

Δες τη φωτογραφία:

Δείτε τη Βίκυ Καγιά καστανή, 30 χρόνια πριν | Η σπάνια φωτογραφία από την εφηβεία της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ