Follow us

Βίκυ Καγιά | Το νυφικό φόρεμά της 9 χρόνια μετά εξακολουθεί να είναι ο ορισμός της απροσποίητης κομψότητας

Μία αναδρομή στη θεϊκή δημιουργία που η Βίκυ Καγιά επέλεξε αντί νυφικού στο γάμο της με τον Ηλία Κρασσά.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς NDP

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη συμφωνεί πως η Βίκυ Καγιά είναι ιέρεια του στιλ, με το απαράμιλλο sense of fashion της και τις απύθμενες γνώσεις της πάνω στη μόδα να μη χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις.

Μία από τις εμφανίσεις που μας έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη και αυτό γιατί πέρα από την κομψότητα που απέπνεε, έδινε μία νέα αφήγηση στο bridal look, ήταν εκείνη του γάμου της με τον Ηλία Κρασσά στο Παρίσι 9 χρόνια πριν. Με αφορμή, λοιπόν, την επέτειό τους, αποφασίσαμε να αποτίνουμε φόρο τιμής στο φόρεμα που έμελλε να της χαρίσει μία από τις πιο iconic στιγμές της.

Λίγα λόγια για τον γάμο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Ιουλίου του 2014 στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι υπό άκρα μυστικότητα με ελάχιστους φίλους και συγγενείς, από την οποία τελετή η Βίκυ Καγιά μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει ελάχιστο φωτογραφικό υλικό, καθώς κάποια πράγματα οφείλουν να μένουν προσωπικά. Πριν από κάποαι χρόνια, το μοντέλο για να μοιραστεί τη χαρά του με τους followers της, γιορτάζοντας τα 7 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, ανήρτησε μία αδημοσίευτη φωτογραφία από την τελετή και πιο συγκεκριμένα το φιλί τους ως νεόνυμφοι.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ