Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία ως μοντέλο, περίπου 10 χρόνια πριν

Όταν το μοντέλο πόζαρε για πρώτη φορά στον φακό του Δημήτρη Σκουλού πριν μια δεκαετία.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Μπορεί την τρέχουσα σεζόν να εκτελεί χρέη κριτή για το "My style rocks”, στο πλάι των Δημήτρη Σκουλού και Στέλιου Κουδουνάρη, όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ως γνωστόν, έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, η πορεία της φτάνει τουλάχιστον μια δεκαετία πίσω, αφού δουλεύει ως μοντέλο ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια, ενώ το 2011 είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς στα εθνικά καλλιστεία.

Δείτε τη Βίκυ Καγιά καστανή, 30 χρόνια πριν | Η σπάνια φωτογραφία από την εφηβεία της

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί από τους καλύτερους φωτογράφους και για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας, ενώ φαίνεται ότι τα καλλιστεία έμελλαν να γίνουν το εφαλτήριο για μια καριέρα (και) στο εξωτερικό.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "ξέθαψε" μια φωτογραφία της από το παρελθόν, που έγινε στο πλαίσιο φωτογράφισης για το περιοδικό "Γυναίκα". Η ίδια ενημερώνει ότι πρόκειται για την πρώτη της φωτογραφία ως μοντέλο ever, που μάλιστα τραβήχτηκε από τον πετυχημένο φωτογράφο και (πλέον) καλό της φίλο και συνεργάτη, Δημήτρη Σκουλό. Επομένως, υπολογίζουμε ότι η παρουσιάστρια πρέπει να βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας της και να μην είναι πάνω από 25 ετών.

Δούκισσα Νομικού | Όλες οι φορές που μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία

Φυσικά, δεν μας φαίνεται ότι έχει αλλάξει εξωτερικά στο ελάχιστο, αφού ακόμα και τώρα, σχεδόν μια δεκαετία μετά, είναι ολόιδια με το νεαρό κορίτσι της φωτογραφίας που κάνει τα πρώτα του βήματα ως μοντέλο.

Το στιγμιότυπο:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία ως μοντέλο, περίπου 10 χρόνια πριν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ