Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Σε γυρίσματα σειράς αγκαλιά με την τεσσάρων μηνών κόρη της

"Η ζωή στα γυρίσματα είναι κάπως εντελώς διαφορετική από τρία χρόνια πριν..."

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Τι και αν είναι πλέον μητέρα, η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως δε σταματά να δουλεύει συνδυάζοντας περίφημα δουλειά και μητρότητα. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η επιχειρηματίας ξεκίνησε γυρίσματα για τη σειρά που ετοιμάζει ο Διονύσης Ατζαράκης, τα οποία είχαν σταματήσει εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια.

Μαίρη Συνατσάκη | Η δεύτερη, απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης της

Η ίδια επέστρεψε στα πλατό φορώντας μία περούκα στο χρώμα και στο κούρεμα των μαλλιών που είχε τότε και φυσικά, αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή. Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στα γυρίσματα ως μητέρα ενώ η ίδια σχολίασε την εν λόγω αλλαγή δημοσιεύοντας μία γλυκιά φωτογραφία, έχοντας στην αγκαλιά της τη μονάκριβη κόρη της. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας πόζαρε με την τεσσάρων μηνών κόρη της λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ζωή είναι σήμερα εντελώς διαφορετική.

"Η ζωή στα γυρίσματα είναι κάπως εντελώς διαφορετική από τοοοοτε, τρία χρόνια πριν που είχαμε ξεκινήσει γι αυτήν την #seira COMINGNOTSOON. Φαντάζομαι ότι όταν ξεκινήσει η μικρή σχολείο θα είναι έτοιμα για προβολή τα επεισόδια. Θα δείξει βέβαια 🤞🏼.", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαίρη Συνατσάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ