Μαίρη Συνατσάκη | Σε γυρίσματα σειράς αγκαλιά με την τεσσάρων μηνών κόρη της

"Η ζωή στα γυρίσματα είναι κάπως εντελώς διαφορετική από τρία χρόνια πριν..."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τι και αν είναι πλέον μητέρα, η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως δε σταματά να δουλεύει συνδυάζοντας περίφημα δουλειά και μητρότητα. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η επιχειρηματίας ξεκίνησε γυρίσματα για τη σειρά που ετοιμάζει ο Διονύσης Ατζαράκης, τα οποία είχαν σταματήσει εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια.

Μαίρη Συνατσάκη | Η δεύτερη, απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης της

Η ίδια επέστρεψε στα πλατό φορώντας μία περούκα στο χρώμα και στο κούρεμα των μαλλιών που είχε τότε και φυσικά, αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή. Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στα γυρίσματα ως μητέρα ενώ η ίδια σχολίασε την εν λόγω αλλαγή δημοσιεύοντας μία γλυκιά φωτογραφία, έχοντας στην αγκαλιά της τη μονάκριβη κόρη της. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας πόζαρε με την τεσσάρων μηνών κόρη της λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ζωή είναι σήμερα εντελώς διαφορετική.

"Η ζωή στα γυρίσματα είναι κάπως εντελώς διαφορετική από τοοοοτε, τρία χρόνια πριν που είχαμε ξεκινήσει γι αυτήν την #seira COMINGNOTSOON. Φαντάζομαι ότι όταν ξεκινήσει η μικρή σχολείο θα είναι έτοιμα για προβολή τα επεισόδια. Θα δείξει βέβαια 🤞🏼.", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαίρη Συνατσάκη.