Follow us

Sylvia Kristel | Ο βιασμός, τα ναρκωτικά, οι ακρότητες. Η συγκλονιστική ζωή της διάσημης Εμμανουέλας

Στις ταινίες ήταν μια ερωτική ύπαρξη με ακαταμάχητο κορμί και έντονη σεξουαλικότητα. Στην πραγματικότητα όμως, ήταν μια πληγωμένη γυναίκα.

MissBloom TEAM
Sylvia Kristel ΑΠΕ - ΜΠΕ

Στις ταινίες ήταν μια ερωτική ύπαρξη με ακαταμάχητο κορμί και έντονη σεξουαλικότητα. Στην πραγματικότητα όμως, ήταν μια πληγωμένη γυναίκα που τη βίασαν σε μικρή ηλικία και εξαιτίας της ψυχοσύνθεσής της, δεν κατάφερε να μείνει μακριά από τις καταχρήσεις και την αυτοκαταστροφή.

Η ηθοποιός Sylvia Kristel, η κινηματογραφική Εμμανουέλα, έξι χρόνια πριν πεθάνει δημοσίευσε την αυτοβιογραφία της, στην οποία αναφέρει άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της. Γεννήθηκε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και πέρασε τα παιδικά της χρόνια μεταξύ του σπιτιού και του πανδοχείου που είχαν οι γονείς της. Εκεί βίωσε μια σκληρή εμπειρία, όταν σε ηλικία μόλις εννέα ετών, ένας πελάτης του πανδοχείου την κακοποίησε σεξουαλικά. Παρότι αναφέρει το γεγονός στο βιβλίο της, δεν έχει δώσει ποτέ περισσότερες εξηγήσεις για το θέμα, κάτι απόλυτα κατανοητό. Σύμφωνα με την ίδια όμως, άλλο ήταν το γεγονός που σημάδεψε την παιδική της ηλικία και την πλήγωσε ανεπανόρθωτα. Η εγκατάλειψη από τον πατέρα της, που ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα και έφυγε από το σπίτι.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ