Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου μιλάει για τη φραστική επίθεση που δέχτηκε στο θέατρο | "Νιώσαμε εκτεθειμένοι και ήταν πολύ δυσάρεστο..."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για το επεισόδιο που σημειώθηκε με τον γνωστό εφοπλιστή, την ώρα της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" έκανε δηλώσεις σήμερα το πρωί η Κλέλια Ανδριολάτου. Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν κατά τη διάρκεια της παράστασης ο εφοπλιστής Αλέξανδρος – Κωνσταντίνος Βερνίκος απευθύνθηκε στους πρωταγωνιστές με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Κλέλια Ανδριολάτου | Η κομψή εμφάνιση με φόρεμα H&M στα Βραβεία Beauty Stars

Η ίδια σημείωσε πως δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές υπογραμμίζοντας πως το εν λόγω περιστατικό ήταν προσβλητικό και για το κοινό. Στη συνέχεια μάλιστα, η Κλέλια Ανδριολάτου τόνισε πως όλοι τους ένιωσαν εκτεθειμένοι ενώ τόνισε πως το θέατρο έστειλε εξώδικο προς τον Αλέξανδρο - Κωνσταντίνο Βερνίκο δείχνοντας έτσι την υποστήριξή του προς τους ηθοποιούς.

"Οποιοσδήποτε, προσβάλλει την τέχνη μας, το κοινό που έχει έρθει να παρακολουθήσει μια παράσταση και ιδιαίτερα όταν περιορίζεται η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, είναι κάτι για το οποίο δεν υπάρχει χώρος στην δική μας δουλειά αλλά και σε όλες γενικότερα."

"Νιώσαμε εκτεθειμένοι και ήταν πολύ δυσάρεστο. Όταν κάποιος σχολιάζει την ώρα που παίζεις, δεν είναι πρέπον. Δεν κατάλαβα τι μπορεί να τον ενόχλησε τον συγκεκριμένο κύριο, αλλά δεν με αφορά κιόλας. Εμένα με αφορά να είμαστε άνθρωποι και να έχουμε ομορφιά στην ζωή μας και αγάπη."

"Η συγγνώμη φυσικά και είναι ένα υπέροχο αγαθό, το οποίο εννοείται ότι το δεχόμαστε και προχωράμε αυτό. Το εξώδικο ήταν μια κίνηση στην οποία προχώρησε το θέατρο για να μας υποστηρίξει και είναι πολύ ευχάριστο γιατί σημαίνει ότι έχουμε έναν φορέα που βρίσκεται από πίσω μας και μας στηρίζει."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ