Όταν η Ράνια Θρασκιά έκανε κολλητή παρέα με τη Σίσσυ Χρηστίδου, 20 σχεδόν χρόνια πριν

Πώς κατέληξε μία από τις πιο δυνατές φιλίες στην τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ράνια Θρασκιά, η σύμβουλος πλέον ψυχικής υγείας, έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, καθώς πριν ασκούσε το επάγγελμα δημοσιογράφου - παρουσιάστριας. Την γνωστή παρουσιάστρια την έχουμε δει στο Kοιτάω μπροστά, στο Ellate και στο υπάρχει λύση. Aξέχαστη μας ήταν η παρουσία της από την ελληνική τηλεοπτική εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί που προβλήθηκε από το Mega Channel κατά τις τηλεοπτικές περιόδους 2003-2010. Σε εκείνη την τηλεοπτική ομάδα ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου, όπου μέσα από την εκπομπή εκείνη με την Ράνια Θρασκιά έγιναν αχώριστες.

Οι δύο Θεσσαλονικιές ήταν κολλητές χρόνια και τις εντόπιζαν σε εξόδους συχνά μαζί. Η αχώριστη φιλία δυστυχώς όμως έληξε. Η Ράνια, αφού είχε μείνει εκτός τηλεόρασης, λόγω ότι της ακυρώθηκε υπογεγγραμένο συμβόλαιο από το Alter ενώ ήταν στο μαιευτήριο, σε συνέντευξη της σχετικά με το θέμα είχε απαντήσει ότι το να ζεις με το παρελθόν δεν σε βοηθά­ει να προχωρήσεις, ούτε να χτίσεις το παρόν και το μέλλον σου. Η καθημερινότητά μου τώρα είναι πολύ διαφορετική, είμαι πολύ ευτυχισμένη σʼ αυτό που ζω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διαγράφω και ό,τι έχω ζήσει”..θέλοντας να τονίσει ότι η ζωή της ήταν πλέον εστιασμένη στον ρόλο της μητέρας.

Εντούτοις, όταν είχε πάει στην εκπομπή "Πρωινό Moυ" και είχε ξαναερωτηθεί, διότι είχε προκαλέσει τεράστια εντύπωση στους θεατές και τα μέσα το γεγονός, εκείνη ξανά επέλεξε την ουδέτερη στάση, δηλώνοντας έτσι ότι οποιαδήποτε και αν είναι η κατάληξη μίας σχέσης θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και να μην δίνεται παραπάνω έκταση.

Ωστόσο, Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπόρεσε να κρύψει την στεναχώρια της για τα όσα ειπώθηκαν στο Mega και απάντησε στο twitter: "Καμιά φορά, χάνεται η ικανότητά σου να νιώσεις θυμό και μόνο λυπάσαι.. Πιο επώδυνο…" ενώ, λίγα λεπτά αργότερα, πρόσθεσε: "Χειρότερος θύτης, εκείνος που το παίζει θύμα". Δηλώνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο την στάση της. Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει ξαναγίνει κάποια αναφορά στο θέμα, ενώ οι ίδιες φαίνεται να έχουν κόψει κάθε επαφή.