Follow us

Από ξανθιά πριγκιπισσούλα σε δυναμική έφηβη | Η Ηλέκτρα Λύρα είναι το πιο κουλ κορίτσι εκεί έξω

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα είναι αξιολάτρευτη.

MissBloom TEAM
Ηλέκτρα Λύρα | Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα μεγάλωσε και έγινε μία δυναμική έφηβη NDP Photo Agency

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι από εκείνα τα ζευγάρια της showbiz που μοιάζουν σαν να ήταν από πάντα μαζί. Μπορεί βέβαια αυτό να μην ισχύει, ωστόσο οι δυο τους μετρούν ήδη πάνω από δύο δεκαετίες κοινής πορείας και συγκεκριμένα, 26 χρόνια. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, όταν η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κόρη τους, Ηλέκτρα.

Η Ηλέκτρα Λύρα τελειώνει φέτος την έκτη τάξη του δημοτικού και από του χρόνου, πλέον, περνάει στο επόμενο στάδιο της εκπαίδευσής της, μπαίνοντας στο γυμνάσιο. Οι γονείς της, που την υπεραγαπούν, τη βλέπουν συνεχώς να μεγαλώνει και να εξελίσσεται σε μία δυναμική έφηβη, και μαζί με εκείνους, βλέπουμε και εμείς την τεράστια αλλαγή της, από όταν ήταν μία μικρή ξανθιά πριγκίπισσα.

Η Ηλέκτρα, που τον περασμένο Οκτώβριο έκλεισε τα 11 της χρόνια, όταν ήταν μικρότερη, και συγκεκριμένα την περίοδο 2017-2019, φορούσε τις πιο αξιολάτρευτες φούστες και φορέματα, που την έκαναν να μοιάζει με μία baby μπαλαρίνα.

Από ξανθιά πριγκιπισσούλα σε δυναμική έφηβη | Η Ηλέκτρα Λύρα είναι το πιο κουλ κορίτσι εκεί έξω
Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας-Ηλέκτρα Λύρα

Πλέον, η ίδια ντύνεται πιο μοντέρνα, αλλά συνεχίζει να αγαπάει τα girly κομμάτια στο στιλ της, από τα φούξια αξεσουάρ μέχρι τα playful κοτσιδάκια που είχε πλέξει τα μαλλιά της σε πρόσφατη οικογενειακή έξοδο.

Πέγκυ Ζήνα-Ηλέκτρα Λύρα
Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας-Ηλέκτρα Λύρα

Η τραγουδίστρια, αν και γενικότερα προτιμά να κρατά την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται τα πιο τρυφερά posts με την κόρη της Ηλέκτρα, αλλά και τον σύζυγο της Γιώργο Λύρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ