Η Gwyneth Paltrow δικάζεται για εγκατάλειψη θύματος σε χιονοδρομικό κέντρο

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με αγωγή ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow, σήμερα (Τρίτη 21 Μαρτίου), δικάζεται για υπόθεση που έλαβε χώρα χιονοδρομικό κέντρο στη Γιούτα των ΗΠΑ, στις 26 Φεβρουαρίου 2016. Ο 76χρονος Terry Sanderson, ο οποίος αποφάσισε να κάνει την αγωγή τρία χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2019, ισχυρίζεται ότι όταν κατέβαινε με σκι μια πλαγιά στο Deer Valley παρατήρησε κάποιες πινακίδες με τη σήμανση "Επιβραδύνετε". Εκείνη την στιγμή μείωσε ταχύτητα και μετά από λίγο άκουσε μια "υστερική κραυγή" πριν δεχτεί ένα ισχυρό χτύπημα στην πλάτη. "Και αυτό είναι το μόνο που θυμάμαι μέχρι εκείνο το σημείο" ισχυρίζεται.

Το περιστατικό αυτό στην πίστα "Bandana" δήλωσε ότι τον άφησε με εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Για τον λόγο αυτό στην αρχή ζητήθηκε αποζημίωση ύψους 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό το οποίο τροποποιήθηκε, για να καθοριστεί σε δίκη.

Σε ανταγωγή που κατατέθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2019, η Paltrow ζήτησε "συμβολική αποζημίωση" ύψους 1 δολαρίου, εκτός από τα δικαστικά έξοδα. Από την δική της πλευρά υποστηρίζει ότι εκείνη υπέστη πλήγμα σε όλο της το σώμα, γεγονός που την αποθάρρυνε και την απομάκρυνε εντελώς από το σπορ. Την ημέρα εκείνη δεν απομακρύνθηκε, ενώ στον εκπαιδευτή που τον ήλεγξε, ο 69χρονος είπε ότι ήταν εντάξει.

Παρόλο που ο Σάντερσον επιμένει στην εκδοχή του, στην ανταγωγή της η Paltrow υποστηρίζει, ότι οι κατηγορίες του είναι υπερβολικές με στόχο να εκμεταλλευτεί τη "διασημότητα και τον πλούτο" της. Η δίκη έχει οριστεί να ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης (21 Μαρτίου) στο περιφερειακό δικαστήριο του Park City στη Γιούτα.