Follow us

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την προσωπική της ζωή | "Είμαι στα καλύτερά μου"

Όλα όσα είπε για τον Γρηγόρη Μόργκαν και το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε χθες βράδυ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στο "Survivor All Star" ενώ ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν | Ταξιδεύουν μαζί αλλά κάνουν ξεχωριστά δημοσιεύσεις. Είναι τελικά ζευγάρι;

Πιο αναλυτικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε πως δεν παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης ενώ σημείωσε πως όλα όσα γράφονται σχετικά με το φημολογούμενο ειδύλλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή είναι τρελά. Η ίδια δε δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στον Γρηγόρη Μόργκαν αλλά και στα ταξίδια που κάνει τον τελευταίο καιρό τόσο με τον ίδιο όσο και με κοινούς τους φίλους.

"Δεν παρακολουθώ το Survivor, έχω πολύ καιρό να δω. Λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή διαβάζω στα site, δεν θα ήθελα να είμαι εκεί μέσα."

"Όχι, δεν γνωρίζω κάτι. Γίνονται πράγματα που γράφονται ή λέγονται σε εκπομπές αλλά είναι από ανθρώπους που είναι στην Ελλάδα και δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο, οπότε είναι τρελά πράγματα."

"Είμαι στα καλύτερα μου. Δεν φωτογράφιζα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, φωτογράφιζα και όλη την παρέα που ήταν εκεί. Πλέον νιώθω άβολα κι αμήχανα όταν τα sites γράφουν για την προσωπική μου ζωή.", είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ