Follow us

Γεωργία Καλτσή | "Είχα εσωτερική αιμορραγία και είχαν σπάσει τα πνευμόνια μου, είχα 1% ζωή..."

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 + "Στα 4" σε μία εξομολογητική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Γεωργία Καλτσή NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή "Τhe 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Γεωργία Καλτσή. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 + "Στα 4", παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη ενώ μίλησε ανοιχτά για το τροχαίο ατύχημα που είχε στην λεωφόρο Κηφισίας, τον Μάρτιο του 2015.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης | "Μετά το "Maestro" δε θα ξανακάνω τηλεόραση"

Πιο αναλυτικά, η Γεωργία Καλτσή, εκπαιδεύτρια ΑμεΑ, παίκτρια μπάσκετ με αμαξίδιο, αθλήτρια ξιφασκίας και μοντέλο, περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ τονίζοντας μάλιστα πως από τα τρία κορίτσια που βρίσκονταν τότε μέσα στο αυτοκίνητο, οι δύο είναι σήμερα με αναπηρία. Η ίδια υπογράμμισε επίσης πως ήταν η μοναδική που είχε τις αισθήσεις της εκείνο το βράδυ ενώ τόνισε πως το σώμα της ανταπεξήλθε σε όλο αυτό λόγω αθλητισμού.

"Είμαστε όλοι 21 και ήταν τα γενέθλια της κολλητής μου εκείνο το βράδυ και ήταν η πρώτη που θα γινόταν 22 ετών. Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε! Από τα τρία κορίτσια που ήμασταν στο τροχαίο δυστύχημα, οι δύο είμαστε με αναπηρία με αμαξίδιο και η τρίτη είναι υπέρλαμπρη ψυχολόγος. Με "κυνηγάει” η ημερομηνία του τροχαίου γιατί κλείναμε 8 χρόνια και τότε έγινε και η πρεμιέρα της σειράς."

"Εκείνη την στιγμή ήμουν η μόνη που δεν έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί είχα υποστεί κάκωση στον νωτιαίο μυελό. Είχα παραλύσει εκείνη στην στιγμή. Δεν ένιωθα τον τραυματισμό, αλλά ότι δεν αναπνέω σωστά, μετά από κάποιες ώρες που προσπαθούσαν να μας απεγκλωβίσουν. Είχα εσωτερική αιμορραγία και είχαν σπάσει τα πνευμόνια μου. Είχα 1% ζωή, είναι κωμικοτραγικό. Λόγω πνευμόνων στην πραγματικότητα ανέπνεα από ένα 2εύρω, γιατί είχαν γεμίσει αίμα τα πνευμόνια μου. Ανταπεξήλθα σε αυτό και το σώμα μου λόγω του αθλητισμού. Οι γιατροί με συναρμολόγησαν. Ζω και είμαι εδώ λόγω της καθαριότητας που υπήρχε στο ιδιωτικό νοσοκομείο που ήμουν."

"Ξύπνησα μετά από 24 ημέρες από το κώμα. Δεν μου είχε ανακοινωθεί ούτε η παράλυση ούτε ο χαμός του φίλου μου. Δεν είχα καν τις αισθήσεις μου και δεν ήξεραν τι χαρακτήρας είμαι και πώς θα το διαχειριστώ. Όταν ξύπνησα, πίστευα ότι λόγω φαρμάκων δεν κουνώ τα πόδια μου. Ήμουν σε άλλη φάση. Όταν μου είπαν ότι έχω κάνει χειρουργείο σπονδυλοδεσίας, συνειδητοποίησα ότι νιώθω τα πόδια, αλλά δεν τα ελέγχω. Εκεί μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί. Δεν το πήρα βαριά γιατί είδα όλον τον χαμό που είχε γίνει και μου είπαν ότι "έφυγε” κι ο φίλος μου."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ