Follow us

Νικολέττα Ράλλη: Μας δείχνει το ονειρεμένο δωμάτιο της κόρης της Σοφίας

Η αλλαγή που έκανε στο κρεβατάκι και τα σχόλια από τις followers.

Νικολέττα ράλλη ndp photo agency

Όλες οι γυναίκες όταν αποκτούν παιδιά, πρέπει να περάσουν κάποιες αλλαγές και σταδιακές φάσεις κατά την ενηλικίωση τους. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι από το πίνουν τα μωρά το γάλα τους στο μπιμπερό μετέπειτα σε ποτήρι, από την φρουτόκρεμα να συνηθίσουν να τρώνε κανονικό γεύμα, από την αλλαγή ωραρίου στον ύπνο και ούτω καθεξής.

Μία τέτοια αλλαγή μας παρουσίασε και στο instagram η παρουσιάστρια και blogger Νικολέττα Ράλλη. Εκείνη την αντιμετωπίζει με χιούμορ βάζοντας ένα στόρι που μας δείχνει την κόρη της να κοιμάται κάτω στο πάτωμα, δίπλα από το στρώμα της. Στο στόρι έχει προθέσει ένα link, το οποίο σε κατευθύνει στο σχετικό post της.

Νικολέττα Ράλλη: Μας δείχνει το ονειρεμένο δωμάτιο της κόρης της Σοφίας

Στο post της βλέπουμε την χαρούμενη κορούλα της, στην πανέμορφη ξύλινη κούνια με τα λούτρινα ροζ αρκουδάκια και τα γκρι και λευκά μαξιλαράκια της, με μία πλέον αλλαγή. Αυτή δεν είναι άλλη από την αφαίρεση του κάγκελου της κούνιας, όπου δημιουργεί ερωτήματα στην μητέρα της Νικολέττα Ράλλη, για το ποια θα είναι η συνέχεια μετά από αυτή την κίνηση. Η ανάρτηση έχει σχόλια από πολλές μητέρες με όμορφα σχόλια για την κούνια, με συμβουλές και χιουμοριστικές ευχές, όπως "καλό κουράγιο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ