Follow us

​​Ιωάννα Παππά | Από το 2007 έως και το 2023 είχε και έχει τα πιο ωραία μαλλιά της ελληνικής showbiz

Τα πανέμορφα και πλούσια μαλλιά της ηθοποιού Ιωάννας Παππά, από το 2007 μέχρι και σήμερα.

MissBloom TEAM
​​Ιωάννα Παππά | Από το 2007 έως και το 2023 είχε και έχει τα πιο ωραία μαλλιά της ελληνικής showbiz NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Παππά είναι από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς, με πλούσιο βιογραφικό στο θέατρο, στον κινηματογράφο αλλά και στη μικρή οθόνη, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στη σειρά, "Κλείσε τα μάτια", με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Πέρα όμως από μία μακρά και επιτυχημένη πορεία στην υποκριτική, η ίδια φημίζεται και για ακόμη ένα χαρακτηριστικό της, που αφορά την εμφάνισή της.

Μιλάμε, φυσικά, για τα μαλλιά της τα οποία πάντοτε αποτελούσαν σήμα-κατατεθέν της ηθοποιού, αποτυπώνοντας απόλυτα τη φράση "hair goals".

Η ίδια, σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα και τα φλας. Απόδειξη αυτού, οι λίγες φωτογραφίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας με τον σύζυγό της, Κώστα Πάντο και τον γιο τους, Αντώνη.

Παρά το χαμηλό της προφίλ, όμως, η πολύχρονη παρουσία της στο χώρο της τέχνης μας έχει χαρίσει αρκετό "υλικό" στο οποίο έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα αξιοζήλευτα, πλούσια μαλλιά της.

Η Ιωάννα Παππά, αν και έχει ξεκάθαρη προτίμηση στο μακρύ μαλλί στην απόχρωση του πυρρόξανθου, δεν έχει διστάσει να πειραματιστεί τολμηρά σε αυτό, όπως το πολύ κοντό κούρεμά της το 2009 ή πιο πρόσφατα, το 2022, το σκούρο κόκκινο χρώμα που μας εξέπληξε ευχάριστα.

2007

​​Ιωάννα Παππά | Από το 2007 έως και το 2023 είχε και έχει τα πιο ωραία μαλλιά της ελληνικής showbiz

2009

Ιωάννα Παππά

2012

Ιωάννα Παππά

2015

Ιωάννα Παππά

2017

Ιωάννα Παππά

2020

Ιωάννα Παππά

2022

Ιωάννα Παππά

2023

Ιωάννα Παππά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ