Follow us

Η Κατερίνα Στικούδη έχει το πιο ζεστό σπίτι | Το μπάνιο με το ψηφιδωτό, το εντυπωσιακό ξύλινο πιάνο και ο δερμάτινος καναπές

Το σπίτι της Κατερίνας Στικούδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στα celebrity σπίτια που αξίζουν, αισθητικά, την προσοχή μας.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη Instagram

Η Κατερίνα Στικούδη είναι από τις celebrities που διατηρούν έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια συνηθίζει να μοιράζεται με τους 423.000 followers της στιγμές της καθημερινότητάς της, τα πιο εντυπωσιακά looks της, αλλά και τα ταξίδια της.

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο, γυρισμένο στο σπίτι της και εμείς μπορέσαμε να εντοπίσουμε τις αγαπημένες μας γωνιές στο ζεστό διαμέρισμά που στεγάζει τον έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Ξεκινώντας από το μπάνιο, χωρίς αμφιβολία, ξεχωρίζουμε τον ιδιαίτερο τοίχο. Στο χρώμα της τερακότα και διακοσμημένος με ψηφιδωτό προσδίδει μία ζεστασιά και μία εξωτική πνοή στον χώρο.

Όσο για το ευρύχωρο σαλόνι, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, όντας ένα μουσικό ζευγάρι, έχουν, όχι ένα, αλλά δύο εντυπωσιακά πιάνο, με το ένα να είναι πιο μοντέρνο και το άλλο να μοιάζει βγαλμένο από μία πιο νοσταλγική εποχή. Και τα δύο, ωστόσο, γεμίζουν αρμονικά το χώρο και πλαισιώνουν ιδανικά τον καφέ δερμάτινο καναπέ, το μεγάλο χαλί και τις ιδιαίτερες κεντημένες κουρτίνες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ