Follow us

"Ακόμα μου κάνει" | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, 12 χρόνια μετά, δοκιμάζει το φόρεμα με το οποίο συμμετείχε στον διαγωνισμό "Miss Universe"

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας θυμίζει την συμμετοχή της στα καλλιστεία Miss Universe με ένα φόρεμα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ndp photo agency

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πέρα από κριτής στο My Style Rocks και μοντέλο, είναι επίσης και ένα άτομο με πολύ χιούμορ, κάτι το οποίο μας δείχνει συχνά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Σε πρόσφατο στόρι της, αναδημοσίευσε βίντεο από το greek arrow που γράφει '' Όταν μου στέλνει μήνυμα στο instagram και με ρωτάει το όνομα μου''. Το βίντεο είναι από στιγμιότυπο στα καλλιστεία Miss Universe του 2011, που είχε συμμετάσχει όταν ήταν 23 ετών. Σε αυτό την ακούμε να λέει: Iliana Papageorgiou 23, Greece.

Με αφορμή αυτό, το μοντέλο αποφάσισε να μας καθοδηγήσει στην ροζ γκαρνταρόμπα της και να ψάξει το φαντασμαγορικό μοβ της φόρεμα, το οποίο βρίσκει και μας αποδεικνύει ότι το έχει.

"Ακόμα μου κάνει" | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, 12 χρόνια μετά, δοκιμάζει το φόρεμα με το οποίο συμμετείχε στον διαγωνισμό "Miss Universe"

Δεν μένει εκεί όμως. Ανεβάζει ακόμα ένα στόρι, με φορεμένο το φόρεμα και emoji που δείχνει σοκαρισμένη που της κάνει. Εδώ να πούμε ότι, όχι μόνο της κάνει, αλλά αναδεικνύει και τη σιλουέτα της. Έτοιμη για τα επόμενα καλλιστεία ομορφιάς; Γιατί όχι;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ