Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | Αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς έμαθε ότι είναι έγκυος

Σε συνέντευξή της, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την ξεχωριστή στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει μία από τις ιδιαίτερες και ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η ίδια ανυπομονεί για τη στιγμή που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και δεν το κρύβει, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη στιγμή που έμαθε πως είναι η έγκυος.

Η παρουσιάστρια ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως με τον σύντροφό της ήθελαν πολύ να αποκτήσουν παιδί, όμως δεν το είχαν προγραμματίσει. Όοσ για τη στιγμή που έμαθε τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης, δήλωσε "Ήμουν συνεχώς στη θάλασσα και έκανα σπορ – όταν το έμαθε ο γιατρός μου μού είπε: "τα σταματάς αμέσως! Οπότε, αρχικά υπέθεσα πως η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι βρισκόμουν διαρκώς στο νερό. Έκανα ένα τεστ και διαπίστωσα ότι περιμένουμε μωράκι."

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello αναφέρθηκε και στον πολυαναμενόμενο πολιτικό της γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά, λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμη το πότε. Είμαστε χαλαροί, παρότι δεν θα έπρεπε γιατί ο χρόνος δεν είναι χαλαρός, πιέζει!".

Ιωάννα Μαλέσκου | Αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς έμαθε ότι είναι έγκυος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ