Follow us

"Παρθένα Ζωή" | Έξι χρόνια μετά το τέλος της σειράς, η Σοφίνα Λαζαράκη σε σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της, Μαίρη Μηλιαρέση

Γιατί δεν συνέχισε την καριέρα της στην υποκριτική;

MissBloom TEAM
Παρθένα Ζωή NDP

Ήταν 2017 όταν η σειρά "Παρθένα Ζωή" έκανε πρεμιέρα στον Ant1 με ένα πρωτότυπο σενάριο και ένα καστ αγαπημένων ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους και ο Αποστόλης Τότσικας. Όσοι την είχαν παρακολουθήσει θα θυμούνται, και δικαίως, τη νεαρή πρωταγωνίστρια η οποία μπλέχτηκε άθελά της σε μία περίεργη υπόθεση... εγκυμοσύνης!

Η Ζωή, όπως λεγόταν το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, ενσαρκώθηκε από την πολύ όμορφη και υποσχόμενη, Σοφίνα Λαζαράκη, την κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση. Η νεαρή ηθοποιός είχε προκαλέσει αίσθηση με την παρουσία της ενώ η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Ωστόσο, εκείνη φάνηκε να μη γοητεύεται ιδιαίτερα από τον χώρο της υποκριτικής, μιας και αμέσως μετά το τέλος της σειράς, έφυγε στην Ισπανία, όπου συνέχισε τις σπουδές της στον χορό που τόσο αγαπούσε.

Με τη μητέρα της είναι ιδιαίτερα δεμένη, και περνάει αρκετό χρόνο μαζί της. Μάλιστα λίγες μόλις μέρες πριν, οι δυο τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Οιδίπους Τύραννος" και όπως ήταν φυσικό, μονοπώλησαν τα φλας των φωτογράφων.

"Παρθένα Ζωή" | Έξι χρόνια μετά το τέλος της σειράς, η Σοφίνα Λαζαράκη σε σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της, Μαίρη Μηλιαρέση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ