Νατάσα Θεοδωρίδου | Ενοχλημένη με γνωστό πολυκατάστημα που χρησιμοποίησε το τραγούδι της

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τη δική της πλευρά πάνω στη γνωστή διαφήμιση, που έχει διχάσει το κοινό.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Γνωστή αλυσίδα με πολυκαταστήματα χρησιμοποίησε σε πρόσφατη τηλεοπτική διαφήμισή της παραλλαγή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου, "Φεγγάρι μου", προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Στην εκπομπή "Mega καλημέρα", ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την τραγουδίστρια, θέλησε να μεταφέρει τη δική της πλευρά και οπτική της πάνω στην αμφιλεγόμενη διαφήμιση. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε "Είναι στενοχωρημένη με αυτό που έχει συμβεί. Είναι και θυμωμένη. Απλά κι αυτή θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Το τραγούδι μπορεί να το έχουμε ακούσει από τη φωνή της αλλά έχει γραφτεί από τον Γιώργο Θεοφάνους".

"Όταν λοιπόν ένας δημιουργός δίνει τα δικαιώματα για να γίνει το ο,τιδήποτε με ένα τραγούδι, δεν έχει ανάμειξη ο τραγουδιστής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα είναι και οι στίχοι και η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε επέλεξε να δώσει τα δικαιώματα αυτού του κομματιού στη διαφήμιση. Η Νατάσα Θεοδωρίδου απλά στενοχωριέται γιατί σε αυτό το τραγούδι έχει δώσει τη ψυχή της και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μία διαφήμιση παρωδία. Και θέλει να γίνει ξεκάθαρο ότι εκείνη δεν συμμετέχει σε καμία περίπτωση με την παραχώρηση του τραγουδιού της" είπε ο δημοσιογράφος.