Follow us

Η Ανδριάννα Φουστάνου ήταν το πιο γλυκό κορίτσι | Δείτε την σε ηλικία 7 ετών σε δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου

Η χαριτωμένη και σπάνια φωτογραφία από το 2007.

MissBloom TEAM
Νατάσα Θεοδωρίδου Instagram

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι δίχως αμφιβολία μία πετυχημένη, λαϊκή τραγουδίστρια. Ωστόσο η ίδια, δεν είναι μόνο αυτό. Όμορφη, γλυκιά, ταλαντούχα και άκρως επιτυχημένη, η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών τα οποία και λατρεύει.

Η Ανδριάννα Φουστάνου και η Χριστιάνα Μπέτα πρωταγωνιστούν στο Tik Tok της μητέρας τους και στα απίθανα βίντεό της

Η Χριστιάνα Μπέτα και η Ανδριάννα Φουστάνου, οι μονάκριβες κόρες της τραγουδίστριας, είναι δύο κορίτσια που αγαπάμε να βλέπουμε, ειδικά στο πλευρό της τραγουδίστριας. Οι τρεις τους κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις ενώ αγαπούν να δημιουργούν fun περιεχόμενο για τα social media. Βέβαια, όπως όλα δείχνουν, η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε ανέκαθεν στο πλευρό της τις κόρες της, ακόμη μάλιστα και όταν αυτές ήταν παιδιά.

Απόδειξη για αυτό αποτελεί και η παρακάτω φωτογραφία, που τραβήχτηκε το μακρινό 2007 σε μία απονομή δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου. Τότε, που η 7χρονη Ανδριάννα Φουστάνου βρέθηκε στο πλευρό της μητέρας της δείχνοντας πιο γλυκιά και χαριτωμένη από ποτέ.

Η Ανδριάννα Φουστάνου ήταν το πιο γλυκό κορίτσι | Δείτε την σε ηλικία 7 ετών σε δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ