Follow us

Οι εμβληματικοί ρόλοι του Gary Oldman

O Βρετανός ηθοποιός σήμερα κλείνει τα 65 του χρόνια.

Gary Oldman Splash News / Ideal Image

Πρέπει να είναι κάτι σαν κοινό μυστικό πια στο Χόλιγουντ: "Αν ψάχνεις ένα ηθοποιό ικανό να γίνει άλλος άνθρωπος ενσαρκώνοντας ένα ρόλο, ο άνθρωπός σου είναι ο Gary Oldman". O Βρετανός ηθοποιός που κλείνει σήμερα τα 65 του χρόνια -γεννήθηκε σαν σήμερα στις 21 Μαρτίου 1958- πραγματικά έχει το ταλέντο να μπαίνει σε τέτοιο βαθμό στο πετσί του εκάστοτε ρόλου που υποδύεται, σε σημείο να ξεχνάμε ότι βλέπουμε εκείνον.

Με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια, το Esquire καταλήγει στους 5 πιο εμβληματικούς ρόλους της καριέρας του, με χρονολογική σειρά. Σε αυτούς δε συγκαταλέγεται το σχετικά "φρέσκο" Mank που του χάρισε μία ακόμη υποψηφιότητα για Οscar Α᾽Ανδρικού ρόλου.

Κόμης Δράκουλας, Bram Stoker’s Dracula (1992)

Πώς γίνεται να είσαι ελκυστικός και τρομακτικός ταυτόχρονα: Μαθήματα υποκριτικής από τον Gary Oldman στο ρόλο του Κόμη Δράκουλα. Το γεγονός ότι κατάφερε να δώσει τη δική του εκδοχή σε έναν τόσο αμφιλεγόμενο χαρακτήρα και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής του, μας κάνει να τον θαυμάζουμε λιγουλάκι παραπάνω.

Sirius Black, Harry Potter (1999-2007)

Από "υπέροχος" κακός, 7 χρόνια αργότερα καλείται να παίξει μία πατρική φιγούρα. Την πρώτη του εμφάνιση έκανε στην ταινία "Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν" για να ολοκληρώσει τον κύκλο του 8 χρόνια αργότερα στο "Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου".

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ