Follow us

Η Σμαράγδα Καρύδη με κοτσιδάκια στα μαλλιά, σε θεατρική παράσταση με τους γονείς της, 16 χρόνια πριν

Η γλυκιά και άκρως οικογενειακή στιγμή από το μακρινό 2007.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη Instagram

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία ηθοποιός που έχει μεγαλώσει μέσα στον χώρο του θεάτρου. Με πατέρα τον Ντίνο Καρύδη και μητέρα την Τζούλια Αργυροπούλου, η γνωστή ηθοποιός ήταν δεδομένο πως θα ασχολιόταν με την υποκριτική.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ | Η ρομαντική βόλτα στη θάλασσα την ώρα του ηλιοβασιλέματος

Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική όταν ήταν ακόμη παιδί. Συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη συμμετείχε πρώτη φορά σε ταινία όταν ήταν μόλις τριών ετών, στο πλευρό της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου. Έκτοτε, η εντυπωσιακή ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να δουλεύει σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, σημειώνοντας πάντοτε επιτυχίες.

Σήμερα, γυρίζουμε τον χρόνο στο 2007, τότε που η Σμαράγδα Καρύδη γνώριζε μεγάλη επιτυχία ως τηλεοπτική Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου ενώ παράλληλα πρωταγωνιστούσε στην ταινία "Μια μέλισσα τον Αύγουστο". Η ίδια, εκείνη τη χρονιά έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, έχοντας πολύ συχνά στο πλευρό της τους γονείς της. Στην παρακάτω φωτογραφία, η ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τη μητέρα και τον πατέρα της, οι οποίοι δείχνουν να είναι για την κόρη τους πιο περήφανοι από ποτέ.

Η Σμαράγδα Καρύδη με κοτσιδάκια στα μαλλιά, σε θεατρική παράσταση με τους γονείς της, 16 χρόνια πριν
Η Σμαράγδα Καρύδη με τους γονείς της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ