Follow us

Η Γιούλικα Σκαφιδά έπεσε θύμα κλοπής | "Υποτίθεται ζούμε σε μια οργανωμένη κοινωνία…"

Η δημόσια ανάρτηση στο Instagram.

MissBloom TEAM
Γιούλικα Σκαφιδά Instagram

Θύμα κλοπής έπεσε χθες βράδυ η Γιούλικα Σκαφιδά, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός ανήρτησε ένα κείμενο αποκαλύπτοντας πως κάποιος της έκλεψε το αμάξι ενώ τόνισε πως η πράξη αυτή, την έκανε να νιώσει πως ζούμε σε μία ζούγκλα που δε θυμίζει σε τίποτα οργανωμένη κοινωνία.

Γιούλικα Σκαφιδά | Στα δικαστήρια για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, η Γιούλικα Σκαφιδά δήλωσε μέσα από τα social media της πως κάποιος έκλεψε το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αγοράσει με λεφτά που μάζευε χρόνια. Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της τις σκέψεις της πίσω από αυτή την πράξη ενώ αναρωτήθηκε πώς άραγε μπορεί κανείς να επιβιώσει σήμερα.

"Δεν ήταν ωραίο που κλέψατε το αμάξι μου. Όχι μόνο γιατί το είχα αγοράσει με λεφτά που έβγαλα δουλεύοντας κάποια χρόνια, ούτε γιατί ήταν το πρώτο μου αμάξι, ούτε γιατί δεν έχω πως να μετακινηθώ – η μηχανούλα μου είναι πάντα εκεί και με περιμένει. Δεν ήταν ωραίο γιατί υποτίθεται ζούμε σε μια οργανωμένη κοινωνία με κανόνες και όλα αυτά που συμβαίνουν άσχημα, σοβαρά, λιγότερο σοβαρά, μου θυμίζουν ζούγκλα. Πρέπει να είσαι τυχερός, να ανήκεις στους δυνατούς και να είσαι φίλος με όλους άραγε για να επιβιώσεις άραγε σήμερα;", έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η Γιούλικα Σκαφιδά έπεσε θύμα κλοπής | "Υποτίθεται ζούμε σε μια οργανωμένη κοινωνία…"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ