Follow us

Το ζευγάρι των αντιθέσεων | Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη αποδεικνύει ότι τα αντίθετα έλκονται

Το γλυκό Instagram story που δημοσίευσε η τραγουδίστρια.

MissBloom TEAM
Βανδή - Μπισμπίκης NDP

Την πρεμιέρα της θεατρικής παράσταση του αγαπημένου της, Βασίλη Μπισμπίκη, παρακολούθησε χθες βράδυ η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία με τον σύντροφό της, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως είναι το ζευγάρι των αντιθέσεων.

Η Μελίνα Νικολαΐδη φτιάχνει τσουρέκια μαζί με τη μητέρα και τις φίλες της, στο πιο αστείο βίντεο που θα δεις σήμερα

Πιο αναλυτικά, η Δέσποινα Βανδή, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης έφυγε με τον αγαπημένο της ενώ έβγαλε μαζί του μία ρομαντική φωτογραφία στη μέση του δρόμου. Οι δυο τους, περπατώντας και κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια, μοιράστηκαν για ακόμα μία φορά των έρωτά τους ενώ έδειξαν να είναι πιο ταιριαστοί από ποτέ φορώντας ωστόσο απολύτως αντιθετικά outfits.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια επέλεξε για αυτή τη βραδιά να φορέσει ένα φούξια, υπέροχο και άκρως στιλάτο blazer ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν ντυμένος, όπως πάντα, με μαύρα, casual ρούχα.

Το ζευγάρι των αντιθέσεων | Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη αποδεικνύει ότι τα αντίθετα έλκονται

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ