Η Χριστίνα Μπόμπα γυμνάζεται και θυμόμαστε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι από το 2017

Καλλίγραμμη, fresh και πιο σέξι από ποτέ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σε έντονους ρυθμούς γυμναστικής φαίνεται πως έχει μπει η Χριστίνα Μπόμπα, λίγους μονάχα μήνες πριν από το καλοκαίρι. Η γνωστή digital creator γυμνάζεται ασταμάτητα ενώ πολύ συχνά, δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα βίντεο από τις ασκήσεις που κάνει.

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει για πρώτη φορά πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Έτσι και χθες, η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο φορά ένα κατακόκκινο κολάν και κάνει γυμναστική στο σαλόνι του σπιτιού της. Με αφορμή μάλιστα την άκρως αυτή αθλητική εμφάνιση και το εν λόγω βίντεο, θυμηθήκαμε την αψεγάδιαστη εμφάνιση με μαγιό που είχε κάνει το καλοκαίρι του 2017.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα βρισκόταν το καλοκαίρι του 2017 στη Μύκονο, έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη. Ο φωτογραφικός φακός έμοιαζε να τους ακολουθεί συνεχώς στις εξορμήσεις τους ενώ οι πρωινές εμφανίσεις της Χριστίνας με μαγιό, ήταν δίχως αμφιβολία οι αγαπημένες μας.

Καλλίγραμμη, fresh και πιο σέξι από ποτέ, η Χριστίνα Μπόμπα μαγνήτιζε δικαίως όλα τα βλέμματα με το αξέχαστο μέχρι σήμερα, πράσινο μπικίνι της.